PÅSKE MED MIN LILLE FAMILIE

MINMORSBUTIK X AALBORG BLOGGERS

img_0692

img_0686-2

img_0688

God eftermiddag skønne læsere! Før påske var jeg så heldig, at blive inviteret til event hos minmorsbutik. Og selv om det krævede en køretur til Frederikshavn, så var jeg ikke i tvivl, da invitationen fra Aalborg Bloggers tikkede ind. Butikken er nemlig én af mine absolut yndlings, når det kommer til børnetøj. Selv om jeg havde haft en lang og travl dag på job, så var humøret højt, når jeg satte mig i bilen. Vejret var fantastisk, og solnedgangen gav mig forårsstemning – hvilket var tiltrængt efter den sibiriske vinter, som hærgede det meste af marts måned.

Vel ankommet til Frederikshavn, blev jeg budt velkommen med sushi, vin og hyggesnak med en masse skønne kvinder, som også havde taget turen ind i butikken. Butikkens indehavere, Christina og Pernille, fortalte os butikkens historie – og man kan virkelig høre på mennesker, når de snakker om noget de brænder for. Butikken er uden tvivl deres store passion. De er begge mødre, med børn i forskellige aldersgrupper, så de har om nogen stor forståelse for målgruppen 😉

img_0693

Hos minmorsbutik  finder du lækre mærker, som MarMar, La La Berlin, Wheat, Cóndor, Noa Noa og mange flere.


img_0681fullsizeoutput_5c5

Husk at følge minmorsbutik på instagram her , for inspiration og styling tips!

Efter maden fik vi lov til at kigge rundt i butikken, tage nogle billeder og til min store fornøjelse – shoppe. Filuca fylder 2 år på fredag, så jeg fik købt nogle lækre gaver til hende. Jeg kunne næsten ikke styre mig selv, eftersom butikken bugnede med lækkerier, jeg længe har haft et godt øje til. Og don’t worry jeg skal nok vise jer, hvad jeg fik købt – men det fortjener et indlæg for sig selv… og fordi at gaverne er pænt pakket ind, og klare til fødselsdagen på fredag.

Alt i alt var det en fantastisk aften, og jeg glæder mig allerede til jeg skal besøge butikken næste gang – både på web, men ikke mindst i deres fysiske rammer. Så tak til Minmorsbutik og Aalborg Bloggers for en rigtig dejlig og inspirerende aften!

/ Jacoba

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅSKE MED MIN LILLE FAMILIE