Vores lille hjerte

PÅSKE MED MIN LILLE FAMILIE

img_0835

img_0834

#nofilter #justkidding 

Hvor har vi nydt påskeferien. Den var tiltrængt. Efter en travl periode, samt at være bosiddende i et renoverings projekt, havde vi brug for at trække stikket ud – holde en pause fra hverdagen. Og jeg skal lige love for, at vi har fået ladet batterierne disse dage. En ferie uden planer er simpelthen det bedste. Og jeg er ret sikker på, at Filuca er enig. Vi har tilbragt meget tid i pyjamas, med dyner i sofaen. Vi har set Frozen én million gange. Vi har været utallige ture i parken, samt flere ture i Leos Legeland. Og vi har sat alt på standby, og kun fokuseret på kvalitets tid med familien. Men nu er ferien slut, og hverdagen banker på døren. Og ved du hvad? det er helt okay. Vi trænger alle tre til at komme ud af vores ferieboble.

Det skal dog nævnes, at jeg glæder mig ufattelig meget til den kommende weekend. Min lille mus fylder hele to år, og jeg glæder mig utrolig meget at fejre hende!

Har I haft en god påske?

/ Jacoba

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores lille hjerte