BOMBER JACKETS

Vores lille hjerte

Indlægget er skrevet den 05.04.16, hvor jeg havde 10 dage til termin. Guldklumpen var lige så klar til at hilse på os, som vi var til at hilse på hende. Den 06.04.16 kom vores lille hjerte til verden og vi føler os virkelig heldige, at få lov til at være hendes forældre ♥ 

Lulu 3d

Jeg er fuldstændig head over heels forelsket i dette dejlige lille væsen. Tænk at man kan være så heldig og priviligeret, at få lov til at bære rundt på hende, at være den som har skabt hende og at få lov til at være hendes mor. Kvindekroppen er bare fantastisk, at den kan være i stand til at lave sådan et godt håndværk, fordi ja, det er jo det min krop har lavet de sidste ni måneder. Den har arbejdet fuldtid på at lave et helt nyt menneske – vores lille kærlighedsvæsen. Og det er helt vanvittigt at tænke over, at vi snart sidder med hende i vores arme. At vi får lov til at hilse på dette lille menneske, som har ligget og skubbet med benene når vi har snakket til hende og aet maven. Som har holdt mig vågen mange nætter med hikke. Som har haft svært ved at skjule sin begejstring for friskpresset juice. Nu venter vi bare spændt på, at få lov til møde dig – vi er klar når du er ♥

2 kommentarer

 • Årh hvor er det et dejlig og så true et indlæg. Vildt, at hun kom dagen efter!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Coba

   Ej 1000 tak søde Eline, det er jeg glad for at du synes <3 ja, den havde jeg ikke set komme – havde det overhoved ikke på fornemmelsen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOMBER JACKETS