Forårs vibes

Spicy gulerodsjuice

juice ind

Jeg fik en del spørgsmål angående juicen i dette indlæg, og eftersom det er en hjemmelavet en, så tænkte jeg, at det var passende at dele opskriften med jer. Det er noget så simpelt som gulerodsjuice med masser af ingefær. Jeg elsker ingefær og tilsætter det i alt den mad jeg nu kan (altså næsten alt haha).

Alt du skal bruge er 6 store gulerødder, 2 æbler, 1 appelsin og ingefær efter smag. Jeg foretrækker at bruge økologiske grøntsager og frugter til juice, således at jeg slipper for at skrælle det hele. Nogle gange handler det om at finde den nemmeste løsning, ikke? Så skader det heller ikke, at juicen ikke er proppet med alt muligt skidt. Dog skræller jeg altid appelsiner, idet jeg synes at det efterlader en meget bitter smag, hvis man undlader at gøre dette.

Pres grøntsagerne i en juicepresse og tilsæt gerne nogle isterninger. Det er en meget frisk juice, som jeg personligt elsker at starte dagen med. Sammen med en kop kaffe selvfølgelig.

Nu vil jeg gøre mig klar et event, hvor jeg sammen med nogle skønne bloggerpiger skal lære lidt om makeup, spise sushi og drikke champagne – det bliver nok danskvand for mit vedkommende, men champagne lyder bare bedre.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårs vibes