Et nyt kapitel

Forårs vibes

Have inspiration 2

Billeder er fra Pinterest

Jeg håber at i nyder disse dejlige forårsdage. Hvor bliver man bare i godt humør, lige så snart solen kigger frem. Man kan mærke, at sommeren nærmer sig, hvilket giver mig virkelig lyst til at have adgang til en lækker have og terrasse. I øjeblikket er hele haveområdet dækket til af sand, som følge af at dette har været en byggeplads det sidste år, men hvor glæder jeg mig bare til jeg kan træde ud på terrassen med en kop kaffe i hånden, og nyde den friske luft. Jeg har derfor brugt ufattelig meget tid på pinterest, for at finde inspiration til vores kommende projekt. Og jeg kunne blive ved, fordi at der er så meget inspiration at finde, at jeg kan slet ikke få nok.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et nyt kapitel