Nightwear

Et nyt kapitel

IMG_5849 copy IMG_5867 copy IMG_5886 copy

Skjorte IRO Paris / Bukser H&M / Jakke H&M / Sko Bianco / Taske NLY / Solbriller Sebago 

Det er lidt underligt at tænke over, at billederne er taget udenfor vores gamle hjem. Et sted, vi kaldte hjem i 5 år. Et sted, hvor jeg troede jeg ville blive boende i minst 5 år til. Men tingene ændres hele tiden, og det er også bare godt. Jeg kan udmærket godt se, hvor udfordrende det ville være, at bo på 4 sal, uden elevator, uden depot og med en lille baby under armen. Men jeg kommer virkelig til at savne, at bo i hjertet af Aalborg. At have alle butikkerne lige udenfor min hoveddør, at høre Budolfi kirkens toner, at løbe min faste rute og ikke mindst, at have mulighed for at tage ud på spontane kaffe dates med veninderne. Men et nyt kapitel er startet. Og det er jeg utrolig glad. Manden og jeg er flyttet ud på landet, hvor idyllen ingen ende vil tage, vi bliver snart en lille familie på 3, venner og familie har mere end lyst til at kigge forbi og jeg skal nok finde en ny løberute heroppe. Budolfi kirkens toner er skiftet ud med lyde fra diverse dyr, der hygger i haven, en af mine yndlings webshops har fysisk butik lige rundt om hjørnet (Lykkebylykke) og så skal jeg ikke tænke på turen op på 4 sal med baby, barnevogn og indkøbsposer under armen. Jeg er ihverfald utrolig spændt på, hvad dette nye kapitel har at byde på. Nu skal vi bare få gang i boligindretningen, samt gå igang med at fixe haven, således at vi kan holde mange grillfester derude den kommende sommer.

2 kommentarer

 • Åh, hvor lyder det dejligt! Der er så skønt på landet 🙂
  Hav en dejlig aften!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Coba

   Helt enig! og så skader det ikke, at det kun tager 30 min at køre ind til byen 😉 men jeg skal liiige love for, at jeg var klar til at flytte, da en edderkop på størrelse med en mindre fugl kom spankulerende ind i stuen i går haha 🙂 Rigtig dejlig påske til dig søde <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nightwear