We love to brunch

A bumpy ride

IMG_5785 copyIMG_5820 copyIMG_5800 copy

Kjole H&M Trend / Taske ASOS / Stiletter Pieces

Puha sikke et vejr der har ramt lille Danmark! Jeg var helt sikker på at foråret var lige om hjørnet, men der tog jeg virkelig fejl. I sidste uge fik jeg købt et par vinterstøvler på udsalg, med absolut ingen planer om at tage dem i brug før næste vinter, men det ser ud til, at der skal ændres i planerne – øv (eller ikke helt øv, det er nogle lækre støvler haha). Derfor var det en kold fornøjelse, da vi skød disse billeder i lørdags, hvor manden kommenterede, at jeg så noget sur ud. Dog var jeg absolut ikke sur, men hvor er det svært, at styre ens ansigtsudtryk, når der er hundekoldt og blæsten er ved at vælte en omkuld.

I går var vi til jordmodertjek, hvor alt gik som det skulle. Lille pigen ser ud til at trives rigtig godt inde i maven, og jordmoder vurderede enda, at hun er blevet ret stor derinde – hvilket nu ikke er så underligt, da både Gunnar og jeg var over gennemsnit store ved fødsel. Derudover fik vi lyttet til hendes hjerte, som for mig er den bedste lyd i hele verden. Jeg kan næsten ikke vente, til jeg får lov til at møde hende og holde hende i mine arme.

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

We love to brunch