Dusty Rose

We love to brunch

12822221_10207748077395484_639404586_n copy12825322_10207748076995474_2082206048_n copy

Sikke en dejlig weekend det har været. Jeg har endelig haft mulighed for at trække stikke ud, og bare nyde dagene med dejlige mennesker, god mad og masser af afslapning. Det er længe siden, jeg har følt mig så klar til en ny uge. Weekenden startede ud med, at vi flyttede op nord på i nyt hus, hvilket vi jo havde set rigtig meget frem til. Og for at gøre en god weekend endnu bedre, var jeg inviteret ind til brunch på Stygge Krumpen, hvor jeg fik hygget med 9 andre søde blogger piger. Der var oplagt til den perfekte start på weekenden kan man sige. Jeg har været rigtig spændt på, at tage derind – restauranten gennemgik jo ejerskifte for ikke så længe siden – og jeg må sige, at jeg blev absolut ikke skuffet. Maden var rigtig god, og der var en dejlig og afslappet stemning, samt god service, hvilket jeg personligt synes er en vigtig del af oplevelsen (altså fantastisk mad skader jo heller ikke høhø). Maden fik vi serveret på et smukt anrettet bræt og der blev serveret kaffe, tea og juice til, som jeg synes er et must til enhver brunch.

Eventet var arrangeret af @AASIGHT og Stygge Krumpen, og jeg må sige at det var en stor succes. Jeg er virkelig glad for, at jeg fik mulighed for at møde nogle søde blogger piger (som jeg indtil videre kun kendte via deres blogs og andre sociale medier), og ikke mindst at jeg fik genset en meget savnet veninde. At det hele så skete over en yderst velsmagende brunch, gjorde bare hele oplevelsen endnu bedre.

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dusty Rose