For Love & Lemons / delicate bras

Beauty product / almond oil


mandelolie ind

Koldpresset mandelolie fra Urtegården

Den kolde vintertid har helt klart efterladt sine spor på min hud. Jeg har meget sart hud, som derfor nemt bliver påvirket af vind og vejr. En ting, som gør underværker for mig, er nemlig at skifte body lotion ud med en god olie. Min favorit er mandelolie, idet jeg synes at den gør huden silkeblød, og så er den ikke tilsat en masse kunstige kemikalier. Et plus er jo, at den lindrer kløen på min voksende mave, samtidig som den fungerer perfekt som massageolie.

Et lille tip til påføring: Påfør på våd hud, før du tørrer dig efter et bad. Dup derefter forsigtigt huden tør. På denne måde slipper du for at føle dig som en kæmpe olieklat (som man helt ærligt nemt kommer til, når man har smurt sig ind olie), og du bruger ikke nær så meget olie, som hvis du brugte det på tør hud.

English / I love to use almond oil instead of bodylotion. It really works wonders on dry and sensitive skin. A little tip: put the oil on wet skin, right after a shower. Then dry of. It will leave your skin smooth and moisturised, and not greasy at all.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For Love & Lemons / delicate bras