Sale scoop / Ganni dress

For Love & Lemons / delicate bras

delicate bras 2
1 / 2 / 3

Hej skønne mennesker. Jeg beklager det sene indlæg, men dagen (eller rettere sagt dagene) bare flyver afsted. Hele dagen er blevet brugt til at shoppe baby udstyr, og jeg siger det bare, det er virkelig en jungle derude! Jeg startede dagen med en tur inde i byen, for at kigge rundt i butikkerne, men blev mere forvirret end jeg var før. Så jeg tog hjem igen, udarbejdede en liste over ting vi mangler, og så gik jeg ellers bare igang på diverse webshops. På denne måde kan man også gøre et kup, fordi at priserne varierer fra sted til sted. Så god tid, planlægning og et skarpt øje er et must. Men nu synes jeg, at der er gået alt for meget baby udstyr shopping i den, og ikke nær så meget shopping til mig, hvilket jeg har tænkt mig at lave om på. Og hvorfor ikke starte med noget, man alligevel skal bruge hver dag? nemlig undertøj.

Jeg har forelsket mig totalt i det smukke undertøj fra For Love & Lemons. De laver det smukkeste, mest delikate undertøj, som vil få en til at føle sig som én million at iføre sig. For mig er det rigtig vigtigt, at føle sig fint iklædt inderst inde. Det gør kun godt for ens selvværd og så giver det også en dejlig følelse af velvære. Og så skader det heller ikke, at manden har noget fint at se på.

English // Hi you guys. Sorry for the late update, but the day has just flown by. I’ve been doing some shopping for the baby, and are almost done now. That means I have to catch up, as I havn’t been doing any shopping for me lately. And what better way to start, then with something you wear every single day? 

I’ve fallen completely in love with the gorgeous underwear from For Love & Lemons. The look is so delicate and luxurious. I think it is very important that you dress well, even though you (and your significant other) might be the only ones who know – it really boosts you confident.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sale scoop / Ganni dress