Decorating a princess bedroom

Sale scoop / Ganni dress

IMG_5753 copyIMG_5767 copy

Dress Ganni / Bag NLY / Shoes Moss Copenhagen

Outfit indlæg er ikke det I får mest af herinde på bloggen, men helt ærligt, så er mine outfits ikke spor inspirerende for tiden. Ikke kun fordi at jeg er gravid og ikke har så meget tøj at vælge imellem, men også fordi at det meste af mit tøj ligger pænt pakket ned i flytte kasser. Men snart er det slut – hvor glæder jeg mig meget, til at få pakket ud, sådan at tøj krisen måske kun opstår hver anden dag og ikke hver dag. Ej så slemt er det nu heller ikke. I januar var jeg så heldig, at få fingrene i denne fine sag fra Ganni. Jeg synes at den er så fin, og et kæmpe plus er jo, at der er god plads til den voksende mave. Og det er kun godt. Fra at have lignet en, der havde spist lidt for meget kage (ja, min mave tog sig god tid, til at blive synlig), så er man ikke i tvivl mere. Lille pigen trives og vokser i rekordfart derinde, og det er jo kun godt. Men det giver også nogle udfordringer, når det kommer til påklædningen. Derfor er jeg blevet rigtig stor fan af kjoler som denne, som er rigtig fine, men samtidig super komfortable at have på – win win.

English / I know that outfit posts are not the most frequent posts on my blog. But the fact that my belly keeps growing and that most of my clothes are packed in boxes, ready for the big move, are the main reasons – it keeps me challenged. During the january sale I got my hands on this dress from Ganni. I love the color, the cut and the fact that I can wear it, event though I’m getting bigger everyday. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Decorating a princess bedroom