New week

Decorating a princess bedroom

babyværelse

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Så er vi så småt ved at nærme os indflytningsdato. Dog har vi en del vi skal nå først, inklusiv rengøring (som jeg ikke er fan af, men af en eller anden årsag ser frem til). Igennem hele hus projektet har vi ikke haft en decideret deadline, bortset fra, at vi helst ville flytte ind, før lille pigen melder sin ankomst – og selv om jeg ikke har termin før i april, så kan man aldrig vide sig sikker, hvornår dette tidspunkt kommer. Selv om børneværelset ikke står som første prioritet på vores liste, skader det ikke, at søge inspiration, ønske sig nogle ting, samt købe lidt nødvendigheder, så vi ikke står på bar bund, når vi sætter igang. Og som den minimalistiske materialist jeg er, ønsker jeg at holde lille pigens værelse i rolige toner, indrettet simpelt, men samtidig skabe et prinsesse værelse. Det bliver trods alt hendes værelse, og ikke mit. Så jeg har kigget lidt på nettet efter ting med et delikat, men stadig piget udtryk, som mor her ikke ville være helt ked af, at indrette med.

English // We are getting closer to move-in date, which means that we need to start considering how to decorate each room, nursery included. During this project, we haven’t had a specific deadline, other then we wanted to move in befor our baby girl arrives. And with the due date in mid april, we are closing in. So I’ve been searching for some inspiration for the nursery room, which we want to keep delicate and minimalistic, but yet worthy of a princess.   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New week