Faux fur inspiration

Snickers recipe

Snickers

Jeg er ved at være klar til jul, eller det var jeg for noget tid siden (troede jeg), men der er altid noget der dukker op på to do listen. Så derfor sidder jeg og nyder en kop tea og hjemmelavede snickers, imens jeg laver (den sidste!) indkøbsliste. Men før jeg tager videre, bliver jeg simpelthen nødt til at henvise til denne opskrift på lækre og sunde snickers! Jeg fandt opskriften her, og den er bare så nem og simpel. Og så passer det lige til jul, hvor man ellers får rigeligt af usunde sager.

/ / I’m almost ready for christmas – or at least I think I am. I don’t know how it’s possible, but it seems like there are always new things piling up on my to do list. Anyway, I just wanted to share this recipe tip with you guys. It is way to easy to get your hands on yummy, but unhealthy foods around christmas, so I’m making sure to have som healthy alternatives at home. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Faux fur inspiration