Healthy christmas salad

Faux fur inspiration

fur moodboard

Pictures are from Pinterest

Jeg er stor fan af farvet kunstpels, så derfor sad jeg og kiggede inde på Pinterest, for at få min daglige dose af inspiration. Jeg har selv fået fingrene i en, og jeg glæder mig til at vise jer den.

December været fyldt med projekt skrivning, eksaminer, stress (og mere stress) og lidt  jule hygge selvfølgelig. I går havde jeg fødselsdag, hvilket plejer at betyde hygge med venner og familie, fest, farver.. you name it. Men eftersom at G og jeg sjælden har en hel fridag sammen, så fik vi aflyst alle vores planer, hvor vi i stedet for fik hygget og slappet af til den helt store guldmedalje. Jeg ved ikke om nogen af jer følger mig på Instagram, men for noget tid siden, afslørede jeg en af mine store hemmeligheder – vi skal være forældre til en lille pige! Og vi er simpelthen SÅ stolte og taknemlige. Det er en fantastisk følelse, at mærke hende vokse inde i maven, hvor hun bliver stærkere (og tungere) for hver dag.

I’m very much into coloured faux fur coats (although I’m sure some of the above are real fur), so I was searching for some outfit inspiration on pinterest. I bought one myself the other day and I can’t wait to show it to you guys. 

Anyway, yesterday was my birthday, and I had the most amazing day – doing absolutely nothing! We had a lot of plans, as to where to eat brunch and dinner and also wanted to take a trip to Århus. But since we rarely have a full day off nowadays, we canceled everything, slept in, had brunch at home and just enjoyed each others company. And I don’t know if any of you follow me on Instagram, but some time ago I shared a little secret – we are having a baby girl! And we are so excited. It’s a privilege and a blessing being able to feel her grow inside of me, getting stronger (and heavier) every day. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Healthy christmas salad