Travel in style

Work in progress

seo campaign collage

Pitcures from Pinterest

When I started my blog just a few months ago, I literally had no idea what I was getting myself into. And by that I mean online marketing wise. It is one thing to read blogs and another thing to brand your own blog. Even though I’m doing this as a way to get to be creative and hopefully inspire my readers, it makes sense that at some point I want to reach out to more and more people. But creating a web page is one thing, but standing out in an already stuffed and amazing crowd can be a tough one. Using SEO (search engine optimization) in your blog posts, webpage or even online webshop can be very useful, as an SEO provides search users with a ranked list of websites, the search engine finds most relevant. So if you want to get more knowledge about how many readers or customers your webpage has, and how to develop from there, Riveronline.dk can help you. They even offer a free SEO analyses.

Danish translation/ Da jeg startede min blog for blot få måneder siden, anede jeg ikke hvad jeg rodede mig ud i online marketing mæssigt. Det er en ting at læse og have kendskab til blogverden, men en helt anden ting, at starte op selv og starte sin egen branding process. Selv om bloggen er et frirum for mig, hvor jeg kan udtrykke mig kreativt, hvor  jeg også ønsker at inspirere mine læsere mest muligt. Derfor giver det også mening, at jeg på et tidspunkt ønsker at række ud til flere og flere mennesker. Men at skabe en blog eller anden hjemmeside er en ting, men at stå ud i det allerede fantastiske web univers kan være rigtig svært. Ved at gøre brug af SEO (søgemaskineoptimering) i dine blogposts, din hjemmeside eller din online webshop, optimerer du chancen for at nogen finder frem til netop din side, når de søger på et relevant emne. SEO sorterer nemlig i rækkefølge, de links den finder mest relevant i hensyn til den søgning, søgeren har gjort sig. Så hvis du er interesseret i at finde ud af, hvordan dette lige præcis fungerer, vil jeg anbefale dig at tage et kig hos Riveronline.dk, som også kan hjælpe dig med at finde ud af hvor mange læsere eller kunder din hjemmeside har, og hvordan du målrettet kan udvikle dig. Samtidig tilbyer de en gratis SEO analyse her.

This post is made in collaboration with Riveronline.dk/dette indlæg er skrevet i samarbejde med Riveronline.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Travel in style