summer time

Get the look for less

Isabel marant collage

 

Last week I wrote about the Birkenstock sandal, but today I wanted to tip you guys about a different model. Last year I fell madly in love with the Isabel Marant sandal which you can see in the collage above, and just the other day, I spotted these (also pictured above) online. They are from Pieces and cost only 299 dkk! I was actually on the hunt for these shoes last summer, but it was completely sold out – so I’m quite happy with my find.

xo C

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

summer time