Banana bread

Vacation mode

I hope you guys are enjoying the easter holidays. Here in Aalborg, the weather has been amazing, and I hope that it is just the beginning of an amazing spring and summer. We are spending our days off at home, cozying up in the couch, hanging out with good friends and taking walks in the stunning nature. I have really been looking forward to these holidays.

But even though I love to spend time at home, I’m dying to book a trip for this summer, so I have been browsing tickets all day at Ticket2Travel.dk. I love to travel to new places, see different cultures and indulge in yummy local food and wine. But now the big question is, should I go for an adventure to the other side of the globe, where the water is turquoise blue, spending the days under palm trees, while sipping on coconut drinks, or should I take a visit to the concrete jungle on the other side of the Atlantic Ocean, to the city that never sleeps and the fashion inspiration is one source that never runs out?

Danish translation/ Jeg ønsker alle en rigtig god påske, og håber at I nyder fridagene. Her i Aalborg har vejret været fantastisk de sidste par dage, og ifølge vejrprognoserne er foråret godt igang. Hvor er det også bare tiltrængt med lidt sol og varme. Vi har været hjemme hele påsken og har nydt fritiden med at se alt for mange serier på Netflix, gået lange ture i forårsvejret og har hygget med god mad og vin sammen med venner.

Men selvom det er dejligt at bruge fridagene hjemme, så kribler det i fingrene efter at booke en rejse til sommer. Derfor har jeg brugt det meste af dagen på at kigge på billetter på Ticket2Travel.dk. Jeg elsker at rejser, at opleve nye kulturer og spise lækker mad og drikke god vin. Men nu er spørgsmålet bare, hvorvidt det skal være en tropisk badeferie eller storby shopping ferie – Flybilletter Bangkok vs. USA rejser.

Thailand rejser

Booking a plane ticket to Bangkok and experience the amazingly beautiful Thailand is very highly ranked on my bucket list. Ever since I was a little girl, I was stunned by  Thailand. I mean, who didn’t want to go to there after watching Leonardo Dicaprio in the movie The Beach? The location was simply stunning. I would love to experience the country myself. To spend time snorkeling in the most amazing water, go sight seeing in the beautiful nature and just live in the moment doesn’t sound like a bad idea.

Danish translation/ At booke en flybillet til Bangkok, og få mulighed for at opleve det smukke Thailand, er meget højt placeret på min bucket list. Helt fra barndommen har jeg været betaget af Thailand og efter at have set The Beach med Leonardo Dicaprio, gjorde det bare drømmen om at komme afsted endnu større. At selv få lov til at opleve det fantastiske land ville være en drøm der gik i opfyldelse.

Her kan du læse mere om flybilletter til Bangkok og hvad Thailand ellers har at byde på.

 

new york rejser

 

Traveling to the USA, New York to be specific, has always been a dream of mine.  I would love to stroll down the streets of Manhattan in my Manolos, shopping bags in hands and having coffee and croissant in front of Tiffany’s.

Danish translation/ Jeg har kigget lidt på USA rejser, fordi at rejse til New York, har altid været en stor drøm. At gå iklædt Manolos og slæbe rundt på hundredevis af shoppingposer (man har vel lov at drømme!), efterfulgt af kaffe og croissant foran Tiffany’s ville være en perfekt combination i mine øjne. Men New York har også så meget andet at tilbyde, end bare shopping, som fx arkitekturen, en tur i Central Park og alle de fantastiske museer. 

Her kan du læse mere om rejser til USA.

 

This post is made in collaboration with Ticket2travel/Dette indlæg er lavet i samarbejde med Ticket2travel

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Banana bread